Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de set. 2010

Fulla repartida entre obrers del Bierzo

TOTS AMB ELS MINERS!

Aquesta lluita que estan duent a terme els miners, pel cobrament dels seus salaris; és una lluita justa i necessària.

Però nosaltres pensem que no es deu quedar aquí exclusivament, en el cobrament dels salaris i la signatura del reial decret. Això últim a qui més beneficia la signatura del reial decret és als empresaris-mafiosos de Vitorino Alonso i Viloria, que no ho oblidem ells estan encantats amb aquesta situació a part d'haver-la provocat. Ens usen com a carn de canó i forma de xantatge davant el govern.

Hem d'anar més enllà; lluitar per l'eliminació de les subcontractes, pas d'aquests companys a la pròpia empresa en les mateixes condicions.

Lluitar contra el tancament d'una altra mina més; mantenir tots els llocs de treball. No oblidem l'amenaça de tancament de totes les mines en 2014. I per la nacionalització de tota la mineria.

Com és possible que si cap mina sigui rendible, com diu el govern i empresaris; aquests últims empresaris-terroristes fonyin semblants fortunes? S'estan enriquint amb alguna cosa que no és rendible, il·lògic; exigim la nacionalització de la mineria.

Però per aconseguir això, i que no acabin desmantellant el sector de la mineria, ens hem d'organitzar, al marge de les màfies sindicals, culpables al costat dels empresaris de tota aquesta situació. Culpables de vendre'ns una vegada i una altra i signar el que els sembla aquí o a Madrid.

Hi ha que passar-los per damunt i escopir-los a la cara.

L'assemblea i l'elecció de delegats revocables en tot moment davant qualsevol problema, així com la desaparició d'aquests delegats una vegada passat el problema, serà la solució. Evitant la burocràcia i els privilegis de supòsits “delegats” que l'única cosa pel que valen és per gaudir d'hores sindicals i deure favors als empresaris, fomentant el enxufisme.

La batalla serà llarga, el camí dur, però és lo que promet futur.

Dir també que sota aquest sistema capitalista, les conquestes que fem sempre estaran a la mercè dels empresaris-mafiosos, és el sistema d'ells, els rics i poderosos. El nostre objectiu final la de tots els treballadors ha de ser el d'acabar amb el sistema capitalista única i veritable forma d'acabar amb les xacres que afecten a tots els treballadors (atur, precarietat, futur incert, contractes porqueria, noves reformes laborals, etc.).

Mentre, els miners hem de continuar la lluita i cridar a tota la població al fet que participi a les protestes, obrers d'altres sectors, obrers en atur, estudiants, tots amb la mineria perquè el seu futur és el nostre i el de les nostres comarques.

HI HA QUE ARMAR-LA!
ORGANITZACIÓ I RESISTÈNCIA!
LES CONQUES, SE SALVEN; CREMANT!
Plataforma Antifascista del Bierzo
plataformabierzo@hotmail.com