Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

10 de set. 2010

Javi García Victoria, militant del PCE(r) pres, en LLIBERTAT el 14 de setembre

FRANCISCO JAVIER GARCÍA VICTORIA, MILITANT DEL PCE(r) PRES, EN LLIBERTAT EL DIMARTS 14 SETEMBRE, DES DE LA PRESÓ DE LAMA (PONTEVEDRA)

Javi García Victoria, en llibertat després de més de 6 anys de presó per ser comunista
 
Dimarts que ve, 14 de setembre, sortirà en llibertat des de la presó de A Lama (Pontevedra)

García Victoria, militant del PCE(r), va ser detingut a Madrid el 26 de novembre de 2002, dins de la macro-operació en la qual van ser detingudes 25 persones militants del SRI, del PCE(r) i dels GRAPO a Espanya, França i Itàlia. Pel mentider i criminalitzador "tot és GRAPO", va ser condemnat a 6 anys de presó.

El 29 de setembre de 2005, té una fort topada amb els carcellers, en negar-se a compartir cel·la amb ningu que no sigui un pres polític. Li obren expedient molt greu.

A la fi d'aquest any 2005 és posat en llibertat condicional. El 13 d'agost de 2007 és assaltat i de nou detingut en ple carrer a Madrid per al reingrés a la presó.

Al febrer de 2009, en el judici farsa per l'expedient de 2005 dels carcellers, és condemnat a altres 6 mesos més de presó.

Després de recórrer nombroses presons espanyoles, sortirà en llibertat dimarts que ve 14 de setembre de 2010 des de la d'A Lama (Pontevedra).

Javi, de 32 anys d'edat, és veí de Madrid.

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.