Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de set. 2010

Movilizar per desmobilitzar

Hem de denunciar la vaga general del dia 29 de setembre com una màscarada antiobrera i antipopular.
 
Les grans màfies sindicals ens convoquen a sortir al carrer per "obligar al govern a dialogar", és a dir, per signar una vegada més el que els manin. Les restants -siguin de cort nacionalista, sectorial, localista o anarquista- ens criden a secundar-la amb un seguidisme que forma part del mateix engany: mobilitzar avui per desmobilitzar dema, desactivar la revolta que està per arribar (...).
 
Els partits i organitzacions extraparlamentaris que es marquen de radicals i fins i tot de revolucionaris, però que es mantenen dins de l'acceptable en la “Llei de Partits”, també ens criden a acudir a la farsa. Ens la venen com a pas obligat per avançar en la lluita obrera, nacional i alliberadora. La seva consigna favorita és "que els rics paguin la crisi", com si el capitalisme hauria pogut canviar de caràcter. Frases noves, formules velles: radicalisme de postal, reformisme i oportunisme.

Nosaltres hem de dir NO, així NO, per a això NO.

Sobren raons per fer una vaga general -i mil més- fins a derrocar aquest govern i el règim que gestiona: acomiadaments lliures i massius, sagnia d'impostos, pujada desmesurada de preus, jornades esgotadores i sense mesures de seguretat, pujada de l'edat de jubilació, retallades en les prestacions socials, més de 4 milions d'aturats, repressió i presó quan defensem el nostre lloc de treball ... i això solament és el principi de l'embat. Mes no hi ha cap raó per sortir de processó el dia 29, fer unes quantes rogacions i tornar a la capella institucional amb les mans buides. Això solament serveix per desmobilitzar-nos i fondre'ns en la impotència.
 
Les vagues generals cal preparar-les. Una vaga general ve precedida de moltes lluites i aturs parcials; té data d'inici però no de finalització, doncs no s'acaba fins que no s'aconsegueixen els objectius marcats. Fins a arribar aquí, la classe obrera ha d'acumular experiències en mètodes de lluita i organització, adquirir confiança en les seves forces, aprendre a identificar als seus enemics i buscar i ampliar la solidaritat d'altres sectors, dels aturats i de tota la població.

Per això ara hem de DIR NO i començar a preparar-nos ja cap al futur practicant la desobediència civil: negar-nos a pagar les hipoteques, els lloguers, els rebuts de llum, aigua, telèfon o gas, els impostos de les escombraries... Hem d'organitzar la resistència -al marge de les màfies i de les institucions burgeses- a les fàbriques i centres de treball: crear cercles obrers amb els companys més conscients, tancats a la policia i als provocadors de tot tipus i que tot això estigui lligat a l'organització política de la nostra classe. Hem d'impulsar les formes de lluita clandestines i semi-clandestines per esquivar la repressió, les multes i els acomiadaments. En cada lluita parcial, hem de convertir els centres de treball en una fortalesa: fer assemblees i triar delegats revocables que presentin les nostres reivindicacions a la patronal, denunciar els manejos de les màfies sindicals, formar piquets d'extensió de la lluita, no fer vetllades, no admetre acomiadaments ni discriminacions de cap tipus als salaris ...
 
No hi ha un altre camí per aconseguir les nostres reivindicacions i fer valer els nostres drets.
 
NO A LA VAGA GENERAL DEL DIA 29!!
DESOBEDIÈNCIA CIVIL!!
ENDAVANT LA LLUITA OBRERA INDEPENDENT!!
ORGANITZEM LA RESISTÈNCIA!!

CERCLES OBRERS
Setembre 2010