Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

7 d’oct. 2010

Acte de solidaritat amb totes les persones represaliades a Mataró per exercir el dret de vaga

Avui a les 19:30 h davant de l'Ajuntament de Mataró, sota el lema "Fer vaga no és cap delicte". Convoca la Plataforma Unitària d´Entitats Socials i Sindicals del Maresme.

L'objectiu de la concentració és denunciar el context de repressió i assetjament policial amb què es va desenvolupar la Vaga General del 29S a Mataró. Cal recordar que durant el matí del 29S els Mossos van detenir arbitràriament a 7 persones (que van passar la nit a la comissaria dels Mossos) i com a mínim hi ha 11 persones dels diversos piquets informatius imputades amb càrrecs de coaccions i desobediència a l'autoritat. 

La concentració serà un acte solidaritat amb totes les persones represaliades per exercir el dret de vaga, per denunciar la vulneració de la presumpció d'innocència per part dels mitjans de comunicació locals, la criminalització contra els col·lectius socials i de l'esquerra sindical crítics amb UGT i CCOO i l'ús de la repressió com a maniobra de distracció davant la retallada de drets socials i laborals que suposa l'aplicació de la Reforma Laboral aprovada pel Govern espanyol.