Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

29 d’oct. 2010

Arenas expulsat del judici després de cantar "La Internacional"

Segons informa Europa Press el president de la Sala de lo Penal de la Audiencia Nazional, Javier Gómez Bermúdez, va expulsar al secretari general del PCE(r) Manuel Pérez Martínez, Camarada Arenas,  després d'aixecar-se i cantar amb el puny en alt "La Internacional" en l´ultim torn de paraula. 

Aquet incident va tenir lloc al final de la vista en el qual es jutgava a Manuel Pérez Martínez i a la gallega María Victoria Gómez Méndez, militant dels GRAPO, en la colocació al maig de 1998 de diversos artefactes explosius en delegacions del Ministeri de Economia i Hisenda. La fiscalia, fent una amalgama entre els membres del PCE(r) i dels GRAPO, demana per a tots dos una pena de 12 anys de preso per la comisió de dos delictes de "danys terroristes" i un altre de "danys terroristes en grau de temptativa".

Segons les fonts citades, Manuel Pérez va intervenir per dir que "ja arribo el moment de posar fi a aquesta farsa i declarar que el nostre partit és objectiu de la repressió feixista". Després d'això, el jutge li va ordenar seure en un lloc més lluny en el banc dels acusats, moment en el qual Arenas entono les primeres estrofes del conegut himne del moviment obrer internacional, que va seguir corejant dempeus i amb el puny en alt una vintena de familiars i amics que es trobaven entre el públic.

Comité de Solidariedade Presas e Presos Políticos