Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 d’oct. 2010

CRIDAT A DECLARAR EL JOVE SEGRESTAT EL PASSAT 13 DE JULIOL A KORNEYÀ

CRIDAT A DECLARAR EL JOVE SEGRESTAT PER 4 AGENTS SECRETES EL PASSAT 13 DE JULIOL A KORNEYÀ

El proper  divendres 15 d’octubre a les 10h.  prestarà  declaració als Jutjats de Cornellà el jove que va ser segrestat per 4 policies secretes dels mossos d’esquadra el passat 13 de juliol, durant mitja hora aproximadament, mentres es produia el desallotjament del CSO Banka Rota.

La vista té lloc després que el jove presentés una denúncia a jutjats describint els fets i constatant que aquests representen un delicte de detenció il.legal i coaccions per part dels agents implicats i el dispositiu policial del dia del desallotjament del cso. 

Un cop obertes les diligències al interposar la denuncia  - i responent  a la petició d’identificar els agents i els cotxes implicats-  l’Inspector de la comissaria de mossos de kny ja ha posat en marxa els mecanismes per encobrir el delicte de detenció il.legal i coaccions dels 4 agents implicats i del dispositiu encarregat de produir el desallotjament del CSO aquell dia, i nega que s'obrís cap diligència contra la persona que va ser segrestada ni que es disposi dels cotxes que descriu, així com dels agents implicats,  i que és impossible esbrinar els titulars dels mateixos ja que no es disposa de dades suficients.

Seguirem denunciant la impunitat policial en què es segueix reprimint, torturant i empresonant a persones i/o moviments socials.
  
UN JOVE ÉS SEGRESTAT DURANT UN DESALLOTJAMENT D’UN CSO A KORNEYÀ EL 13 DE JULIOL

El segrest va tenir lloc  durant el desallotjament d’un centre social i una vivenda okupada a Kornellà de Llobregat , dia en què una persona vinculada a l’Assamblea d’Okupes va ser aturada per dos cotxes de la policia secreta dels Mossos d’Esquadra mentres es dirigia amb moto cap a la feina. Els tres homes i la dona (membres del dispositiu policial que hi havia al barri per desallotjar) baixen del cotxe sense  identificar-se com a Mossos d’Esquadra, sense demanar-li al jove el seu DNI i dirigint-se a ell pel seu nom. La dona li pren el móvil i l’avisa que ” d’aquesta manera no podrà avisar ningú”. 

El jove és obligat a pujar a un dels cotxes de la policia secreta, on és sentat amb el cap entre les cames i -sense ser informat de res- se l’emporten cap a una altra zona del barri. El jove no veu en cap moment cap on es dirigeix el cotxe ni coneix o és informat de l’objectiu del segrest policial. És retingut dins el cotxe aturat durant 30 minuts aproximadament. Després tornen a posar en marxa els cotxes i el porten a un descampat a prop del punt on l’havien obligat a deixar la moto.

 Aquest SEGREST és una altre exemple de la impunitat amb la que actúa el cos  policial dels mossos d’esquadra que suma denúncies per maltractaments, detencions il.legals i agressions en numeroses ocasions, sota la mirada del tripartit i la conselleria d’interior.

SENSE JUSTÍCIA NO HI HAURÀ PAU!