Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 d’oct. 2010

Dissabte 23, en Lannemezan SOLIDARITAT amb GEORGES ABDALLAH, pres polític comunista àrab

"Todos juntos tenemos más muerte que ellos
pero todos juntos
tenemos más vida que ellos"
 

Roque Dalton

MANIFEST PER L'ALLIBERAMENT DE GEORGES ABDALLAH:

CONCENTRACIÓ Davant de la PRESÓ de LANNEMEZAN el DISSABTE 23 OCTUBRE 2010

Dissabte 23 d'octubre 2010: concentració davant de la presó de Lannemezan (Pyrénées atlánticas) per manifestar la nostra solidaritat amb Georges Abdallah que entrarà el 24 d'octubre de 2010 en el seu 27º any de detenció.

Qui és Georges Ibrahim Abdallah?

Georges Ibrahim Abdallah és un militant comunista àrab que, en el si de la seva organització, les Fraccions Armades Revolucionàries Libaneses (FARL), ha lluitat amb obstinació contra els criminals imperialistes i els seus aliats sionistes.

Ha crescut en el Líban en una època en què les lluites d'alliberament dels pobles s'intensificaven en l'Orient Mitjà en relació amb la lluita del Poble palestí.

Combatent revolucionari pro-palestí, es fica des de la fi dels anys seixanta a la Resistència palestina i libanesa contra la colonització i l'ocupació sionista.

Detingut a Lyon el 24 d'octubre de 1984, és condemnat a la reclusió a perpetuïtat per complicitat en l'execució d'un responsable dels serveis secrets israelians i d'un agregat militar dels Estats Units.

En 2009, Georges Abdallah ha vist confirmar -en un recurs judicial al Tribunal- el rebuig d'una setena petició d'alliberament condicional. I a l'inici de 2010, la "Justícia" se segueix acarnissant amb Georges, perseguint-ho per rebuig d'extracció d'ADN.

Georges Ibrahim Abdallah, fidel als seus compromisos, mai ha renegat del seu combat solidari amb els pobles en lluita contra l'imperialisme i el sionisme, i per l'alliberament total de Palestina.

I és per això que la "justícia francesa", a les ordres d'un Govern preocupat de preservar els interessos Imperialistes francesos a Orient Mitjà, ho manté a la presó des de fa 26 anys.

Ja ha complert la seva pena i hauria d'estar en llibertat des de 1999!

Una campanya internacional

Una campanya internacional per l'alliberament de Georges Ibrahim Abdallah va ser llançada el 29 d'abril de 2010 a Beirut en una conferència que va reunir més de 200 personalitats que representen forces polítiques libaneses properes a la Resistència i en presència de militants i de personalitats franceses.

Han estat llegits en aquesta ocasió els missatges de suport de Marwan Barghouti, dirigent de Fatah, i de Ahmad Sa'adat, secretari general del FPLP, els dos empresonats per l'Estat d'Israel.

Una declaració ha sigut proclamada al final d'aquesta conferència, en la qual els participants han denunciat el caràcter arbitrari del manteniment a la preso de Georges Abdallah, subratllant una decisió essencialment política de l'Estat francès. Han denunciat igualment la negligència intencional dels Governs libanesos successius que, sota la pressió de França, s'han negat a interessar-se per la sort de Georges Abdallah. Han cridat a totes les organitzacions polítiques, sindicals i associatives a participar en aquesta campanya. Una concentració es va celebrar el 30 d'abril, davant de l'ambaixada de França a Beirut.

En el marc d'aquesta campanya, el 2 de juliol de 2010, concentracions han tingut lloc davant del Ministeri de Justícia a París i a Beirut.

Georges Ibrahim Abdallah ha de ser alliberat sense condicions. Aquesta campanya s'ha d'ampliar a totes les organitzacions, els sindicats i les associacions polítiques i culturals pels quals la mobilització solidària és un arma indispensable en les lluites dels pobles palestí i libanès.

Contacte i info: liberonsgeorges@no-log.org
BLOC: http://liberonsgeorges.over-blog.com/