Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

5 d’oct. 2010

Jornada Antifeixista a Manlleu

El proper dilluns 11 d'octubre, coincidint amb la vigília del dia de la hispanitat, a Manlleu hi tindrà lloc una JORNADA ANTIFEIXISTA.

Aquesta començarà a les 18:30h al Casal de Boira baixa a les 18:30 on hi tindrà lloc una xerrada-debat per les detencions que hi van haver a Vilafranca del Penedès en la manifestació contra el racisme que va tenir lloc el 25 d'abril, en motiu de protesta contra un acte organitzat per PxC. Aquesta contarà amb la presència d'un dels joves imputats, l'advocat defensor i un membre de la Coordinadora Antirepresiva del Penedès 

A continuació, a les 20h, començarà una manifestació Antifeixista, que sortirà de la plaça de Dalt Vila i recorrerà els carrers de la vila fins a acabar al pavelló municipal. 

Allà mateix s'hi durà a terme un concert des de les 22h amb la presència de: Ostia puta, Banda Armada, Els Brot, The Demencials, En pura berraca i Insershow.