Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 d’oct. 2010

Laureano Ortega: infart en Puerto I, portat a infermeria de Puerto III i ara AÏLLAT

"La debilitat de l'opressió de l'Estat monopolista 
és no creure més que en la força per a exercir-la"
V.I.Lenin 

LAUREANO ORTEGA, EN AÏLLAMENT

El pres polític basc dels GRAPO, que estava ingressat a la infermeria de la macropresó PUERTO III després del seu preinfart de cor en Puerto I, ha sigut portat al mòdul d'aïllament d'aquesta presó de PUERTO III.

Al parla amb els seus familiars, expliquen que els presos polítics bascos d'ETA, companys en l'aïllament com ell, li han notat molt fatigat i cansat. La seva família, que viu a 1.100 km. de Puerto de Santa María (Cadis), en Bizkaia, està sabent aquestes telegràfiques informacions a través d'altres familiars de presos polítics, doncs les despeses milionàries que suposen la dispersió penitenciària dels presos i preses polítiques fan impossible el viatge (de 3 dies), per a uns pocs minuts de comunicació, més i quan ja van estar gairebé una setmana desplaçats per força a Cadis després del seu ingrés a la UVI hospitalària. Com comenten els seus familiars "gastem l'insuportable i insostenible per a una economia obrera".

LAUREANO, A CURAR-SE A CASA, com Galindo, Elorriaga... i altres excarcerats "per malaltia greu"!!. Greuge comparatiu ja!