Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

8 d’oct. 2010

Sancionats i denunciats familiars del "Camarada Arenas" per defensar a un altre familiar invident

Setembre 2010: Mariano Pérez Martínez (germà de Manuel Pérez “Camarada Arenas”) i la seva dona (cunyada d'Arenas) van anar a la presó de Meco (Madrid) a una comunicació vis a vis amb ell. A l'entrada, van coincidir amb un familiar d'un pres polític basc. Era una persona cega i, per tant, anava acompanyada per una altra persona i un gos ensinistrat per guiar a persones cegues. Van intentar que entrés la persona acompanyant però, com no tenia autorització, no va haver-hi manera de convèncer al carceller de torn perquè li autoritzés a passar. Al final, després d'un llarg estira i arronsa, van coincidir que la persona cega pogués entrar amb el gos.

A la sortida, el gos es va desorientar i va conduir al familiar a una sala, en comptes de la sortida. Una carcellera que caminava per allí, va començar a cridar i a ordenar-los que sortissin d'allí. Mariano i la seva dona, que anaven una mica més enrere, van accelerar i es van apropar per explicar a la carcellera que aquesta persona era cega i que el gos era la seva guia i estava desorientat. No va haver-hi manera de fer-la entrar en raó. Va seguir cridant i amenaçant a uns i altres fins que van aconseguir sortir de la zona de vis a vis.

Dies després, li comuniquen a Manuel Pérez Martínez que el seu germà Mariano i la seva cunyada estaven sancionats durant sis mesos sense visites i que, a més, havien denunciat davant l'Audiència Nazional a Mariano per "amenaces terroristes"!!

Una vegada més, els botxins es converteixen, per art de birlibirloque, en víctimes. Una altra volta de rosca a la repressió contra les famílies de presos polítics que, d'un temps a ara, no fa sinó aguditzar-se.

Recordem igualment, que a la màxima repressió i aïllament que sofreix Arenas, ara s'haurà d'enfrontar a més a un altre judici-farsa per intentar relacionar-li amb la participació del PCE(r) en accions armades, i d'ell mateix com a “responsable màxim” per omissió. Com sempre, l'acte del teatre repressiu serà l'Audiència Nacional, a Madrid, els dies 28 i 29 d'Octubre, dijous i divendres.

Ja n'hi ha prou de mentides, mascarades i criminalització!!