Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 d’oct. 2010

Situació del pres polític irlandès Colin Duffy, brutalment apallissat pels seus carcellers

"Solidaridad es mostrar empatía por el ajeno. Hacerlo por el propio es corporativismo"
D'un butlletí del SRI

Solidaritat amb el pres republicà irlandès Colin Duffy
De Cambera Roja

Colin Duffy va ser de nou empresonat, injustament i sense proves, després de l'atac d'un comando de l'IRA contra els barracons de l'exèrcit britànic en Antrim, allà per 2009.

De fet, aquest republicà va ser utilitzat com a boc expiatori pels britànics davant la incapacitat d'evitar l'atac i detenir als reals atacants. Els mass media van jugar una part vital demanant caps des del moment de saber-se d'aquell atac. I resulta que l'innocent cap de Colin Duffy va ser seleccionada, malgrat la seva innocència en aquests atacs.
 
El més curiós és que les poques, úniques i principals proves que tenien els britànics contra Colin Duffy i l'altre acusat pels atacs mortals (Brian Patrick Shivers, de Sperrin Mews, Magherafelt), les que d'altra banda eren difuses i no se sostindrien en qualsevol procés mitjanament just i imparcial, i que provenien d'anàlisi forenses d'un dels vehicles usats pels guerrillers irlandesos per a l'escapada…han “desaparegut” com han sabut els magistrats que porten el cas, però sembla que això els és igual per mantenir presoners a aquests dos irlandesos.
 
La situació des que està pres ha empitjorat, i pateix amb furia a les mans dels carcellers. La seva situació és intolerable, com a moltes organitzacions polítiques republicanes, a part dels seus familiars, han denunciat i segueixen denunciant.

L'últim atac va ser sofert a les mans d'un escamot de carcellers vestits de anti-disturbis estant sol i indefens: li van atacar, van apallissar i van arrencar les seves robes per tornar a apallissar-li.

http://friendsofcolinduffy.com/1990.aspx
http://nortedeirlanda.blogspot.com/2010/10/irpwa-el-32csm-rnu-y-eirigi-condenan.html