Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

5 d’oct. 2010

Solidaritat amb Askapena dels Comitès per un SRI

DECLARACIÓ DE SOLIDARITAT AMB ASKAPENA

Els Comitès per un Socors Roig Internacional manifesten la seva sincera solidaritat amb el conjunt de les dones i dels homes membres de ASKAPENA: una organització internacionalista basca conseqüent -independent de tota instància funcionarial estatal- per la qual nombrosos pobles del món troben una passarel·la per fer sentir i compartir concretament les seves realitats i lluites polítiques revolucionàries al País Basc i a Europa.

Ve a afegir-se també el factor decisiu que es tracta d'una organització internacionalista... basca i per això copejada immediatament amb el qualificatiu «Tot és ETA» que autoritza sistemàticament a Euskal Herria constants detencions, tortures, condemnes per a tota la vida i il·legalitzacions.

Aquesta operació és el preu a pagar per una solidaritat real i constructiva que escapa als Estats capitalistes?

En aquest sentit, les paraules de CONDE-PUMPIDO (Procurador General de l'Estat espanyol) no deixen cap dubte sobre la naturalesa política d'aquestes detencions: «Es importante luchar contra este sistema de proteccion que tiene el terrorismo a traves de conexiones internacionales» (GARA, 29 setembre).

En tal que membre patentat del Terror Legal de l'Estat monopolista-imperialista espanyol, bon executor de les Regles de Seguretat Interior i Exterior de l'actual Comunitat Europea, crida l'atenció que com a "terrorisme" emmarqui ni més ni menys que al conjunt de les dinàmiques del Dret d'autodeterminació dels pobles i de la Lluita de Classes i que inclou a tota persona o grup que es faci solidari.
 
COMITÈS PER UN S.R.I. de HEGO i IPAR EH-OCCITÀNIA