Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

1 de nov. 2010

Carta d'Isabel Aparicio, presa política del PCE(r), greument malalta

“Estimada amiga: saps que han posat nom al dibuix que acompanyo en totes les meves cartes?: “el sol republicà”...

M'han arribat per correu retalls del Gara amb informació variada. Alguns ja els havia llegit, perquè amb mi  al mòdul hi ha 4 xavalites basques polítiques i me'ls passen. Un de Jon Odriozola sobre la vaga general és boníssim...

Segueixo igual amb el del trasllat a la Unitat de Columna de l'Hospital de Salamanca. Els metges d'aquí ja es comencen a “curar en salut” davant la constant d'escrits a tots els “Estaments” que estem fent i diuen que “els sembla que el mateix traumatòleg l'ha sol·licitat, però que és impossible comprovar-ho perquè no agafa el telèfon”.

Bé, doncs ells sabran, però això ja es passa de mida...
 
Suposo que octubre serà l'últim mes que estic a Brieva, abans que em portin a Soto del Real per al judici-farsa contra mi, els meus companys en el PCE(r) Lucio García, Manolo Arango i Paco Cela i els guerrillers Israel Clement i Xurxo García, que serà a la fi d'aquest any o principis del que ve. Ens han arribat les peticions penals fiscals. A Manolo, Paco i a mi ens demanen 12 anys!!! per “pertinença a banda armada i documentació falsa”, a Xurxo García i Israel Clement, altres 11 anys (més els 40 que ja els porten ficats). I al camarada Lucio 23 anys per “pertinença a banda armada, documentació falsa i tinença d'armes i explosius”. Als explosius que es refereixen és pólvora de 4 petards de fira, de venda comercial. Molt fort no?. 
 
Cuida't molt.”

Isabel Aparicio Sánchez
Presó de Brieva
05194 Ávila
18 octubre 2010