Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

5 de nov. 2010

Preguntes que em sorgeixen davant un judici recent

Els passats 28 i 29 d'octubre s'ha jutjat a l'Audiència Nacional, garant dels drets judicials, processals i humans, com tots coneixem bé, a un dirigent comunista, Manuel Pérez Martínez “Camarada Arenas”, secretari general del PCE(r); per ordenar suposadament, la realització d'accions armades a una organització militar: els GRAPO.

Davant d´aquest fet, il·lògic per si mateix, des del mateix moment en què els propis diaris de la premsa burgesa com El País reconeixien que no existien proves per incriminar a Arenas en accions armades, em sorgeix una pregunta incòmoda que m'agradaria transmetre, per veure si algú té resposta:
No serà que aquest judici, i van ja 13, és una nova represàlia contra la línia política del PCE(r), personificada en aquest cas en el seu màxim dirigent, el “Camarada Arenas” contra el seu ferri manteniment i negativa a claudicar en cap dels seus principis?
 
I clar, em sorgeixen més: no serà que és un càstig a l'excel·lent exemple de Resistència i lluita que Arenas transmet a les capes populars?. No serà un nou avís a navegants perquè a ningú se li acudeixi seguir la línia revolucionària d'aquest partit en aquests temps de crisi i falta d'orientació de les masses, i per tant donar-los impuls a aquestes per acabar amb la ganga dels que manen?
 
De passada, no serà una mostra “exemplaritzant” del que els pot passar a aquestes persones conseqüents que decideixin seguir el camí dels ara empresonats? Afegint a més l'abandonament sanitari a la presó que tenen promès als revolucionaris empresonats, com estem veient que estan fent amb Isabel Aparicio o amb el propi Camarada Arenas.
 
No serà que fan i prenen totes aquestes represàlies i càstigs perquè el marxisme-leninisme que el PCE(r) propugna no està tan “acabat” com ens fan pensar? Haver-hi si va a resultar que el marxisme-leninisme encara té seguidors, o hauria de dir il·luminats i cabdills!?
 
No serà que es prenen totes aquestes molèsties perquè haver-hi si va a resultar que el PCE(r) no són “quatre gats” com diu la premsa, sinó uns quants més?

Moltes molèsties em sembla per a aquests “quatre gats”, molts telèfons (200 només a Madrid) intervinguts “buscant grapos” com ben deia l'advocat Juanma Olarieta en un recent article titulat “Juicio en la algaravía”, massa acarnissament, si no és per l'odi de classe que li tenen a aquest partit i als seus dirigents.

Perquè comproven judici tras judici que no són uns penedits. Perquè veuen que no claudiquen. Perquè veuen i constaten que la seva línia política continuarà tenint seguidors, i que igual algun dia i amb la crisi que tenen a sobre són capaços de desmuntar-los la paradeta...

Perquè ells són i es titllen de “polítics”, però veuen que els altres POLÍTICS antagònics són dirigents obrers i populars, moltes vegades presos, que no es dobleguen davant de desenes d'anys de presó, davant de la desatenció sanitària mortal, davant del menjar infame i tercermundista, davant de mesos d'aïllament...

Perquè saben, en definitiva, l'inevitable, que tot el molt de l'anterior està personificat en el Camarada Arenas, i en l'obra teòrica i política que ha completat tant fora com a l'interior de la presó. I clar, l'Estat ha de deixar clar que qui gosi fer el que el Camarada Arenas fa, és a dir, enfrontar-ho conseqüentment, tindrà el que en la seva persona estem veient: aïllament, desatenció sanitària total, represàlies contra els seus familiars utilitzant la més mínima i per descomptat absurda excusa, falta total de pietat, i fins i tot incompliment de les seves pròpies lleis perquè mai surti de les seves masmorres.

Però no fa falta que ningú contesti. En el transcurs d'aquest propi article m'he convençut: del que tenen por, és de l'inevitable. De la confluència i aglutinament de la classe obrera entorn d'una línia política conseqüentment revolucionària, de l'exemple que donen els presos i dirigents del PCE(r) empresonats, i en definitiva, de la futura revolució, que serà socialista.

Visca la República popular!
Arenas llibertat immediata!
Presos polítics greument malalts llibertat!
Atenció sanitària immediata per a Arenas, Isabel Aparicio i els altres presos polítics malalts!


Solidari. Euskal Herria

"Si hi ha que jutjar assassinats, crims, robatoris i estafes, el país està ple", va retreure el 'Camarada Arenas' al tribunal, presidit pel magistrat Javier Gómez Bermúdez. Agència EFE