Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

5 de nov. 2010

Protestes i denúncies a les presons d´Aranjuez, Moron, Dueñas, Acebuche, Badajoz, Brieva i altres

DARRERA HORA: INFORMA SOCORS ROIG INTERNACIONAL

- Per Laureano Ortega, Isabel Aparicio i altres presos polítics/ques malalts/es
- Contra la dispersió i repressió, escorcolls denigrants...
- Per la REUNIFICACIÓ dels i les preses polítiques

Informen els propis presos Manuel Arango Riego, Marcos Martín Ponce, Mª Jose Baños Andújar, Mari Angeles Ruiz Vila, Suso Cela Seoane, les presses polítiques de Brieva (i altres encara per confirmar).

Inicien aquest mes de novembre una protesta quinzenal, els 2ons i 4arts divendres de cada mes, consistent en rebuig de safates de menjar i, consegüentment, desenvolupar vagues de fam aquests mateixos dies, en protesta per la situació d´aïllament al que l´Estat sotmes a "Gorka" Laureano Ortega, que després de patir un episodi cardíac al setembre, actualment està en el Mòdul de aïllament de Puerto III.

Manolo Arango, tot i estar greument  malalt, porta des de setembre fent vaga de fam tots els dilluns pels presos polítics malalts, contra els escorcolls denigrants i pel reagrupament del presos polítics.

A Brieva hi ha les preses polítiques en fase de denúncia a tots els organismes competents per la situació de la seva companya Isabel Aparicio.

Per part de la familia de Laureano Ortega Ortega, pres polític dels GRAPO, informa que "li han realitzat la setmana passada un ECG i ha donat bastant positiu, encara que segueix molt cansat, i del tot aïllat".

Novembre 2010