Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

3 de des. 2010

Presons en lluita per defensar la salut

BRIEVA, ÀVILA:
Per Isabel Aparicio, d'Arantza Díaz i Concepción González:


El tema sanitari a la presó de Brieva amb Isabel Aparicio Sánchez, presa política del PCE(r), sembla no donar més de si. Ja porta mesos de protestes -i amb ella la resta de preses polítiques-, requeriments i queixes burocràtiques, baralles amb les metgesses... i res de res. Isabel, segons informació del 22 novembre, cada dia està pitjor, molt pitjor del que Isabel mateixa compte, dit per les companyes polítiques que sí la veuen gairebé diàriament.

Així que, comuniquen Arantza Díaz Villar i Concha González Rodríguez, que exigeixen "a la direcció de Brieva que donin a Isabel ja una confirmació de cita als hospitals, que s'acabin els "marejos" de "ja està demanada cita, però no hem pogut confirmar, s'ha perdut el paper, bla, bla". Perquè a més, així quan el portin a Isabel a Soto del Real per al proper judici que té pendent, no perdria la consulta mèdica."

Recorden també que, Arantza i Concha romandran tots els dimarts i divendres des de l'1 de Desembre en dejú, al costat de la resta de presos i preses del seu Col·lectiu en una lluita conjunta per raons generals.

PUERTO Sta María III, CADIS:
Laureano Ortega


A Laureano Ortega Ortega, pres polític basc dels GRAPO greument malalt, li han realitzat diverses proves mèdiques complementàries, fora del centre penitenciari. De moment, l'evolució després del seu preinfart de miocardi és satisfactòria.

Ara, 22 de novembre, la família informa que Laureano encara de la seva greu condició mèdica segueix en AÏLLAMENT i no només això, si no que ha sofert l'aplicació d'un part de 5 dies de càstig, o sigui, aïllament més restrictiu encara, per la següent causa, paraules literals de la seva germana Marian “se negó a desnudarse para el cacheo cuando le sacaban de Puerto I tras el infarto para llevarle a Puerto III”.

LAUREANO, MALALT GREU, i en aïllament, LLIBERTAT IMMEDIATA

BADAJOZ:
Suso Cela

Suso Cela Seoane, pres polític dels GRAPO, ha estat a l'hospital de Badajoz, després de sofrir una hemorràgia estomacal. Ja està de nou a la presó. Segons la seva família “ja està molt millor”.
 
SUSO, hauria d'estar ja lliure després de 20 anys pres polític, està segrestat per la Llei Parot. Al CARRER JA!
 
VILLANUBLA, VALLADOLID:
Paco Cela


Paco Cela Seoane, pres polític del PCE(r), també ha estat a l'hospital i s'ha realitzat diverses proves pel seu greu problema de diabetis. De 5 punxades d'insulina que necessitava diàriament, li han aconseguit baixar a 2. Està de nou a la presó.

PACO, MALALT GREU, 25 anys pres polític, LLIBERTAT IMMEDIATA

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.