Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

2 de des. 2010

Vaga de fam de Marco Camenisch

Amb el cor i la ment en la iniciativa del 6 al 12 de Desembre de 2010 en solidaritat amb Costa, Billy i Silvia i contra l'aïllament faig una petita vaga de fam simbòlica de 3 dies, del 6 al 8 de desembre de 2010, com un petit moment de ofensiva col·lectiva a la flagrant privació extrema i obstaculització de la comunicació/informació política, que la fiscalia federal suïssa i la mà d'obra repressiva de les presons imposa a la nostre companya i els nostres companys presoners. Ofensiva que ha de convertir-se en més precisa i eficaç fins al final d'aquesta repressió per exclusius motius polítics!

Una salutació solidària al ja tradicional Simposi contra l'aïllament (el racisme, l'opressió, l'explotació), organitzat pels compas de Turquia, del 4 al 5 de desembre d'aquest any a Viena, que commemora també els/les molts/es caiguts/des en la llarga lluita contra l'aïllament de tipus F a Turquia.

També una altre salutació fraterna i revolucionaria als compas P.P. dels GRAPO, el PCE(r) i el SRI que a Espanya l'1 de desembre inicien la enesima i llarga lluita contra una de les mes brutals i feixistes polítiques estatals d'extermini contra nosaltres P.P./P de guerra social.

Amb el cor i la ment em dirigeixo a tots els que viuen en una gàbia, aïllat, torturat, explotat, destruït, però sobretot amb les guerrilleres i guerrillers socials, en una gàbia i fora, lluitant per acabar amb aquest sistema, amb l'Estat i el capital, contra qualsevol domini, racisme, opressió i explotació.

Marco Camenisch, Orbe, Desembre 2010.