Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 de gen. 2011

El Camarada Arenas ho diu alt i clar: el PCE(r) fa política revolucionària


El Secretari General del partit polític il·legalitzat PCE(r) i no membre dels Grups de Resistència Antifeixista Primer d'Octubre (GRAPO) Manuel Pérez Martínez, Camarada Arenas, ha assegurat aquest dimecres 19 en l'Audiència Nacional que no té vinculació orgànica alguna amb aquesta organització armada i ha defensat que el PCE(r) no fa política "a petardazos".

El Camarada Arenas ha explicat, després de no reconèixer com a vàlid al tribunal que li jutja, que la motivació del PCE(r), del que és dirigent des de 1975, és "crear consciència en la societat i en la classe obrera" i "convèncer políticament a la gent". "Això no ho podem fer a petardazos", ha afegit.

L'Audiència Nacional jutjava a Pérez Martínez per l'atemptat perpetrat al març del 2000 contra la seu del PSC a Barcelona i pel qual la Fiscalia sol·licita una condemna de 17 anys de presó. El camarada Arenas es va tornar a asseure a la banqueta de l'Audiència Nacional, després que aquest tribunal li absolgués el novembre passat de tres “delictes de danys terroristes” al no considerar provat que va ordenar la col·locació al maig de 1998 de tres artefactes explosius en delegacions del Ministeri d'Economia i Hisenda de Madrid.

En aquesta ocasió, el fiscal Pedro Rubira considera que Manuel Pérez Martínez va actuar com inductor o autor material. O sigui, per comissió o per omissió, a l'atemptat perpetrat contra la seu "socialista" situada en la Gran Via dels Corts Catalanes, a Barcelona, i que va ocasionar diversos danys. Ara, segons el Ministeri Públic, un escamot dels GRAPO va col·locar en la matinada del 4 de març del 2000 un artefacte temporitzat en el local, causant uns desperfectes valorats en 18.000 euros. Aquesta explosió va ser reivindicada mitjançant un comunicat signat per l'organització i enviat a diversos mitjans de comunicació.

Es demanen altres 17 anys de presó per a aquest dirigent obrer. La resolució de la farsa, en properes setmanes. 

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.