Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de gen. 2011

Jutgen els primers tres detinguts del 29-S

Aquest dimecres s'han celebrat a Barcelona un dels judicis contra tres dels detinguts el dia de la vaga general. Els tres primers jutjats han estat un sindicalista de la CNT que el 29-S guiava un grup de piquets informatius amb un megàfon, una manifestant que es va encarar a un agent i un noi coix que va fer colpejar un mosso amb la seva crossa perquè l'havia fet caure a terra. 
 
El grup de suport als detinguts del 29-S i l'Assemblea de Barcelona (AdB) han organitzat una festa solidària per tal de recollir fons per costejar les despeses del judici. La festa tindrà lloc aquest 15 de gener a l'Hospitalet de Llobregat. 

La Fiscalia demana tres anys de presó per al militant de la CNT i un any i nou mesos pels altres dos per suposats delictes contra l'ordre públic i atemptat contra l'autoritat. Tots ells es van veure implicats en els enfrontaments amb els antiavalots, que van carregar durament al centre de Barcelona.