Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

1 de març 2011

Absolt un dels represaliats del 29-S a Barcelona

Segons informa Alerta Solidària, a la vista només s'hi va presentar la propietària del taller al qual es va dirigir el piquet informatiu del qual en Guifré, l'independentista represaliat, en formava part. La dona va assegurar no haver tingut cap mena de problema amb el grup de vaguistes i va passar la pilota als Mossos d'Esquadra que havien detingut en Guifré de manera injustificada. 

Malgrat tot, el judici no va poder comptar amb més declaracions de l'acusació ja que ni mossos, ni Generalitat, ni Ajuntament, van presentar-se a la vista tot i ser-ne parts. Al seu torn, la fiscalia només va poder optar per la petició d'absolució tot retirant els càrrecs contra l'independentista que va denunciar, davant del jutge, les polítiques repressives i antisocials que pateix la classe treballadora per part dels diferents governs actuals.

Alerta Solidària felicita el santsenc tot recordant que aquest desenllaç no és la norma. "La majoria dels detinguts en la Vaga General estan essent processats per delictes, alguns greus, amb la presentació de l'Ajuntament de Barcelona com acusació particular", denuncia.