Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

28 de març 2011

CONCENTRACIÓ PER UN EMPLEO DIGNE!

L´atur creix sense fre. El darrer trimestre de 2010, la desocupació, va augmentar en 121.900 (17.300 a Catalunya) fins arribar a la xifra de 4.696.600 de persones en atur en el conjunt de l´Estat, dels quals 686.000 són  a Catalunya.
 
D´altra banda, les ajudes socials que concedeix la Generalitat de Catalunya, entre elles, la Renda Mínima d´Inserció, són d´una quantia econòmica insuficient i només beneficien a una petita part de la ciutadanía, que tenen necessitats bàsiques (22.068 expedients en desembre 2009), quan la pobresa relativa colpejava a prop del 19% de la població a Catalunya.

Les ridícules ajudes socials a Catalunya, queden palesa quan es comparen amb les prestacions d´altres comunitats autònomes, com és el cas d Euskadi.

Per tot això, cridem a tots els treballadors/es en atur i a la ciutadania solidària, a Concentra-se en defensa de les nostres justes reivindicacions, dimarts 5 d´ Abril, a les 11 horas, a  la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

ASSEMBLEA DE TREBALLADORS I TREBALLADORES EN ATUR DE BARCELONA
----------------------------------------------------------
CONCENTRACIÓ, EL PRIMER DIMARTS FEINER DE CADA MES  a les 11 hores,  PÇA. SANT JAUME
---------------------------------------------------------
Assemblees d´Aturats/des de Barcelona: Tots els dimarts, al carrer Sant Pere més baix, 70 (BCN)  a les 19H. Metro: Línia  I (URQUINAONA)
---------------------------------------------------------
BLOG: http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com