Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de març 2011

L'Estat vol eliminar al Secretari General del PCE(r)

L'únic "delicte" d'Arenas es ser comunista. Per aixo ho tenen empresonat des del 2000. En les últimes setmanes la situació penitenciària de Arenas s'ha vist notablement empitjorada:

-Ha sigut traslladat a la presó de Castelló II, a centenars de Km. dels seus familiars i advocats.
 
-Està en aïllament.
 
-Els carcellers li han tret totes les seves pertinences.
 
-Tan sols li permeten tenir en la seva cel·la una mica de roba i un petit llapis.
 
-Té prohibit els llibres, els materials de lectura i escriptura, de manera que no pot llegir, estudiar, ni escriure una carta.
 
-La cosa va arribar fins a tal punt que es va veure obligat a rebutjar el menjar perquè li van retenir la seva dentadura postissa al·legant "motivos de seguridad".
 
-Es nega a sortir al pati (que només té 6 passos de llarg) perquè li sotmeten a continus escorcolls vexatoris.
 
-Als familiars que truquen a la presó de Castelló II preguntant per ell, o volent comunicar, no els informen i fins i tot han arribat a mentir-los dient que no estava allí.

Aquesta situació està obligant a Arenas a plantejar-se la realització d'una vaga de fam per unes condicions de vida a la presó dignes.

Totes aquestes mesures d'aïllament i tortura estan sent sistemàticament ocultades per la direcció de la presó. Pretenen eliminar a aquest dirigent comunista sense que ningú s'assabenti.


ÉS NECESSARI DENUNCIAR AQUESTES TORTURES!!!
TRENQUEM EL MUR DE SILENCI!!!


Escriu a Arenas per mostrar-li la teva solidaritat:

Manuel Pérez Martínez
C.P. Albocasser, Castellón II
Castellón


Font: PRES.O.S. web del S.R.I.