Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

30 de març 2011

¡LIBERTÉ POUR JEAN MARC ROUILLAN ET GEORGES CIPRIANI!

Notícies del 24 i 25 de Març extretes del bloc: http://libertadalos14a.blogspot.com/

L'audiència d'apel·lació en la qual es considerarà la demanda de semi-llibertat de Jean-Marc Rouillan i el recurs en contra de la fiscalia tindrà lloc el dijous 31 de març, encara que es preveu que la decisió es demorarà encara algun temps. Georges Cipriani compleix a l'abril un any de semi-llibertat. L'audiència de la seva petició de llibertat condicional es va celebrar el passat 10 de març. La decisió es farà pública dijous que ve 24 de març. El col·lectiu solidari “Ne laissons pas faire!” crida a continuar assistint a les concentracions enfront de la direcció de l'administració penitenciària a París (carrefour rue de la Verrerie-rue du Renard. Paris 4e-Métro L1/L11: Hôtel-de-Ville) i a continuar mobilitzats enfront dels intents de manipulació de l'opinió pública en contra dels presos de Action Directe.
 
URGENT DES DE FRANÇA

Per ahir estava planejada la decisió de l'audiència de la petició de llibertat condicional, del company Georges Cipriani, que es va celebrar el passat 10 de març. Davant això, es va acordar atorgar-li la llibertat condicional, la qual cosa li hi hagués significa sortir el 14 d'abril, no obstant això, el tribunal va apel·lar i la seva llibertat queda suspesa i la data de l'audiència no és de coneixement públic, per la qual cosa haurà de romandre a la presó de Strasbourg.