Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 d’abr. 2011

Control absolut durant la passada Vaga de Fam. No han operat a Isabel Aparicio

A la presó de Brieva, la direcció de la presó va preguntar a l'economat si les preses polítiques Arantza Díaz Villar i Concha González Rodríguez havien comprat coses de menjar durant la protesta. Igualment, els van fer “visita” a la cel·la per si reservaven aliments. Com van veure que la cosa anava molt de debò, per ho dubtaven?, els pesaven tots els dies, els preguntaven pel seu estat general... Ens informen que en altres presons ha succeït molt semblant. Pel compromís total i immediat, en totes les presons, en moltes parets, en veus censurades, la protesta ha durat tan pocs dies. La seva única arma, el seu compromís personal i polític, inflexibles. 

Diu el refrany popular “veure per creure”. Van portar a Isabel Aparicio Sánchez, presa política del PCE(r) a la presó de Brieva, suposadament per operar-la de cataractes. I així ho informàrem al bloc, donant per fet que així havia sigut, i per tant realitzada l'operació òptica. Però NO, no ha sigut operada “por falta de algún papel”, i així segueix esperant para aquesta operació a Àvila. A més, ella mateixa informa (17/4/11) que sembla que també falta algun paper mèdic per al seu posterior trasllat i continuació de tractament a l'Hospital de Salamanca. Exigim que continuen els tractaments mèdics d'aquesta presa política greument malalta i que no es retardi, impedeixi i burocratitzi per més temps les seves necessàries operacions quirúrgiques. Que no juguin amb la salut dels revolucionaris presos.  
 
Font: PRES.O.S. web del S.R.I.