Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 d’abr. 2011

Han desallotjat l’Encoberta. La Revoltosa atura el desallotjament.

Agents dels Mossos d’Esquadra han desallotjat a primera hora d’aquest matí (el passat 13 d´abril) l’espai okupat L’Encoberta, al carrer Creu Coberta número 143 de Sants.

El desallotjament ha començat cap a les 6.30 aproximadament. L’edifici propietat de Caixa Geral, tenia ordre de desallotjament durant la primera quinzena del mes d’abril.

Una quarantena de persones han contestat al desallotjament amb una concentració que ràpidament s’ha congregat mentre els i les okupants resistien a l’interior de la casa. Els i les manifestants han tallat carretera de Sants i agents d’antidisturbis dels mossos les han obligat a retornar a l’acera a cops de porra i allà han estat retingudes durant una mitja hora.

Veïns i veïnes han sortit als balcons i han rebutjat l’actuació policial amb una casserolada tot solidaritzant-se amb la vivenda okupada.

Els mossos també han detingut dues persones de les persones que resistien a l’interior de la casa.

El CSOA Revoltosa, al Clot, es troba en perill de desallotjament.

El passat 6 d’abril, van convocar a un esmorzar solidari en rebuig al desallotjament a partir de les 9 del matí davant del CSOA la Revoltosa “per donar una benvinguda com es mereixen a les persones del Servei d’ Actes de Comunicació Civil (SACC) i a qui els acompanyi. Donarem vida a la Revoltosa fins l’últim dia.”

Gràcies al suport de veïnes del barri i companyes d’altres CSO’s i projectes de la ciutat de karcelona es va poder aturar la intervenció de “l’home del SACC (servei d’actes de comunicació civil)”. Els agents judicials i propietaris es van personar al C. Rogent cap a les 12 del migdia acompanyats d’un manyà per tal d’espanyar la porta. Però la presència d’un bon grapat de solidàries els féu marxar remugant per no haver comès la seva malesa. No dubtem que la “seva feina” els va endur a desnonar d’altra gent. Suport mutu i llarga vida a les okupacions!

CSOA Revoltosa 12/4/11

Mentre la Revoltosa segueix en peu i durant aquesta setmana santa podeu gaudir del punt d’intercanvi i botiga gratis de llibres (Divendres 22 a partir de les 18h) i de la sortida de la biblioteca al carrer en motiu de Sant Jordi (Divendres 23 a partir de les 12h).

Vine a tafanejar i buscar llibres!