Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

6 d’abr. 2011

OKUPA I RESISTEIX

El CSO El Eskondite també en perill de desallotjament
El proper divendres dia 8 d'abril a les 9h del matí tenim ordre de desallotjament. Concentració davant del cso a les 9h i si el desallotgen, concentració també davant del cso   a les 20h del vespre. Esperem resposta! Podran enderrocar kases però mai desallotjarán les nostres idees! 
CSO El Eskondite, 5 Abril

Contra el desallotjament del CSOA La Revoltosa
Dimecres 6 esmorzar solidari en rebuig al desallotjament a partir de les 9 del matí al CSOA la Revoltosa per donar una benvinguda com es mereixen a les persones del Servei d' Actes de Comunicació Civil (SACC) i a qui els acompanyi. Donarem vida a la Revoltosa fins l'últim dia
La Revoltosa, 5 Abril
 
Desallotjat el taller de bicis de Roquetes
A primera hora d'aquest matí, la policia ha procedit a desallotjar el Taller de Bicis de RoquetesVerdum, tancant un espai obert per veïnes i veïns per al seu ús comunitari. Aquest taller, que funcionava mitjançant troc, portava més de 5 anys donant vida a un solar abandonat i fomentant l'aprenentatge en col·lectiu, l'auto-reparació i la utilització de la bicicleta com a alternativa a la cultura del petroli. Es convoca a una concentració de protesta aquesta tarda a les 19h a la Marquesina de Via Júlia (Metro L4 Via Júlia) de Nou Barris.
Biciosxs, 5 Abril
 
Notícies extretes del butlletí INFO USURPA!