Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

4 de maig 2011

Denúncia pública de la brutalitat policial al 1 de maig


Convidem tothom que fos agredit Dijous a les 12.00 del migdia al Espai Obert, c/Violant d'Hongria 71, per tal de fer una denúncia pública de la brutalitat policial que es viure diumenge.

Ahir van sortit les persones que restaben detingudes per la manifestació del 1 de maig. La sortida de la gent era dantesca, un noi amb els braços trencats, un altre amb la cara cremada al haber sigut arrastrat per l´asfalt, ulls colpetjats amb força, cuixes amoratades i totes contant el castic psicológic al que han sigut sotmeses.

Per tal d´evidenciar la brutalitat policial convidem a totes les que vareu sofrir ferides a que denuncieu i porteu el part de lesions dijous a les 12 del migdia a l´Espai Obert, a on farem un acte de denuncia conjuntament amb els torturats en comissaria, seria important recolçarlos tant asistint a aquet acte, com difonent les tortures .

Nota: Lo que ha de fer la gent que vol participar d´aquesta denúncia es portar un parte medic de lesions. Per als que heu sortit avui lo seu es que haguesiu anat al metge conforme he sortit, si no ho he fet encara ferlo cuant avanç millor. I vingau també dijous amb el parte medic de lesions.
 

Anim i denunciem la seva brutalitat. 

Font: http://www.lahaine.org/