Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

8 de maig 2011

Georges Cipriani en Llibertat!!!

Georges Cipriani, empresonat injustament des del 15 d'abril, ha sortit avui en llibertat de la presó Ensisheim. Podrà per fi reprendre el seu treball i tornar a la seva casa cada nit, lliure.

Després de l'audiència de la setmana passada, el tribunal d'apel·lació de París ha confirmat, en efecte, ràpidament la decisió presa en primera instància que havia estat qüestionada per la fiscalia general.

El 4 de maig comença doncs para George l'últim recorregut judicial, encara cinc anys d'una llibertat sotmesa a condicions i acompanyada a més de severes restriccions de desplaçament

El Col·lectiu “Ne laissons pas faire !” saluda el coratge i la força que ha donat Georges durant prop d'un quart de segle fins al final de la seva pena. Com Joëlle Aubron (a qui es va portar la malaltia fa cinc anys), Nathalie Ménigon i Jean-Marc Rouillan, la llarga resistència del nostre camarada ha vençut l'aniquilació programada per l'Estat d'aquests presoners revolucionaris.

Nosaltres romandrem vigilants durant aquest període en el qual cap dels tres militants de Action Directe està encara lliure del tot: Nathalie viu el seu tercer any de llibertat condicional i Jean-Marc estarà en semillibertat a partir del 19 de maig després de més de dos anys de reenpresonament.

http://nlpf.samizdat.net/