Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

8 de maig 2011

Judici a París contra la Marina ( presa política catalana )

El Tribunal Correcional de París va jutjar aquesta setmana, els dies 3  i 4 de maig, a la presa política catalana Marina Bernadó i Bonada, acusada d’integració a ETA i de formar part de l’aparell logístic, on va ser detinguda amb tres companys mes el novembre de 2006 a la localitat de Quezac ( Estat Francés ) on romana empresonada a la presó de Fresnes. La Fiscalia francesa demana 9 anys de presó per la Marina per la seva vinculació i integració a ETA. El proper 24 de maig sortirà la resolució de la sentència marcada pel Tribunal de París.

Durant el primer dia de celebració del judici, familiars i companys dels i les prepresaliades van voler abraçar als seus familiars i la policia francesa ho va intentar impedir el primer dia pero no el segon, on es van viure moments de tensió, entre crits de a favor de la llibertat dels presos i les preses polítiques.

A Gràcia, Torredembarra i a VIlafranca del Penedès s’han solidaritzat amb la Marina, encartellant, pintant i realitzant concentracions de suport.

video del judici a la televisíó Basca ( EitB )

per escriure a la Marina:
Marina Bernadó i Bonada
Maison d’arret de Fresnes, 3, Allée des Thuyas, 
94261  Fresnes Cedex ( París )

Indymedia
Kaosenlared Judici
kaosenlared Solidaritat
AJG