Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

23 de maig 2011

Militants del PsoE agredeixen dues veïnes de Nou Barris

"Mario"
Comunicat de la Trobada Alternativa de Nou Barris arran de les agressions a unes veïnes del barri.

Ahir a la nit (20.05.2011) al voltant de les 23.30 militants i simpatitzants del PSOE (PSC) van agredir a dos veïnes que van criticar davant d’aquests les polítiques socials que dur a terme aquest partit al districte de Nou Barris i al conjunt d’institucions que regenta.


Des de la Trobada Alternativa de Nou Barris declarem davant dels fets que volem:


• Donar suport a les persones agredides i a la denuncia judicial que s’ha obert.

• Denunciar aquesta agressió com una agressió política a dos membres dels moviments populars del districte i de la ciutat.
• Exigir una retractació i condemna dels fets a l’agrupació del PSOE a Nou Barris, i l’immediata expulsió de l’afiliat agressor que respon al nom de Mario.
• Remarcar que aquesta agressió s’emmarca dins del nerviosisme que té el conjunt del PSOE davant dels resultats electorals i davant del naixement de forces polítiques realment d’esquerres que han desplaçat l’hegemonia propagandística que havien tingut antigament dins del districte de Nou Barris.
• Anunciar que estratègies de provocació i amenaça contra persones vinculades al moviment popular de Nou Barris no acoquina al moviment sinó que l’indueix a lluitar amb més força per un canvi polític i social que escombri les forces capitalistes dels nostres barris.

Davant d’aquests fets només podem dir que contra les provocacions i les agressions d’aquells que a sobre són els culpables de retallades, desnonaments, precarietat i explotació als nostres barris només queda la lluita com a únic camí.


Trobada Alternativa de Nou Barris