Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

9 de juny 2011

Absoltes les 4 veïnes de Sabadell que es van encandenar a una ETT en el marc de la vaga general

Les quatre joves de l'EI i del MPS que es van encadenar a dues ETTs el passat setembre de 2010 en el marc de la setmana de lluita prèvia a la vaga general, han estat absoltes.

Després que quatre persones fossin detingudes per encadenar-se a una ETT en senyal de protesta per la precarietat laboral el 23 de setembre de 2010, i algunes d'altres fossin identificades el jutjat número 1 de Sabadell ha emès sentència absolutòria.

Els Mossos d'Esquadra no s'han ni tan sols presentat el judici i el jutge no ha acceptat a tràmit les acusacions que constaven al seu atestat (violació de domicili jurídic, desordres públics i ‘’menyspreu a l’autoritat’’) els acusats han reconegut la seva presència en els fets i han subratllat que la seva intenció era ‘’fer difusió de la Vaga General del 29-S i denunciar la precarietat laboral’’.

Mentre es celebrava el judici vàries desenes de persones s'han concentrat en suport a les persones jutjades.

Des d'Alerta Solidària felicitem a les quatre encausades per l'acció, el seu desenllaç i aninem a seguir endavant amb la lluita!

Per més informació:
Vegeu vídeo de l’acció clicant aquí: Serveis Informatius Populars de Sabadell.