Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

2 de juny 2011

PRESXS POLITICS/QUES MALALTS/ES LLIBERTAT JA!

Enrique Kuadra Etxeandia té càncer de pròstata, pres polític durant més de 22 anys, exigim la seva llibertat per malalt crònic. Envieu postals, suports...

Recordem que són altres 6 els/les presxs del Col·lectiu de comunistes i antifeixistes que tenint malalties greus i incurables estan segrestats de facto:

-Manuel Pérez Martínez, Secretari General del PCE(r), 67 anys d'edat, 18 anys pres en tres tandes. Greu malaltia ocular, hèrnia de hiat i debilitat general a causa de la situació brutal d'empresonament i aïllament. Condemnat il·leGALment a 13 anys de presó. A 840 km de la seva família.

-María José Baños Andujar, militant dels GRAPO, 18 anys presa en dues tandes. Necessita d'implant de fetge i està malalta de v.i.h., que en situació carcerària no té cap tractament. Des de 2010 té pendent la implantació d'un baipás coronari. Dispersada 3 vegades en mig any. A 2.000 km del seu entorn.

-Manuel Arango Riego, militant del PCE(r), té 65 anys d'edat, 10 anys pres en dues tandes. Sofreix una greu ciàtica crònica que li impedeix realitzar qualsevol labor mínimament normal. Greus problemes de mobilitat, s'ha de valer de l'ajuda d'altres presos. Hipermedicat. A 670 km de la seva família.

-Carmen Muñoz Martínez, militant del PCE(r). 28 anys presa en tres tandes. Sofreix càncer de mama, del qual després de ser operada va haver de sotmetre's a dures sessions de quimioteràpia i unes altres sessions de rehabilitació, lesives per a la resta de la seva salut. Hipermedicada. A 800 km de la seva família.

-Laureano Ortega Ortega, militant dels GRAPO. 49 anys d'edat. 22 anys a la presó en tres tandes. Al setembre 2010 va sofrir un atac al cor, que li va tenir ingressat molt greu i ara molt medicat i esgotat. Està en mòdul d'aïllament en Puerto III, a 2200 km. de la seva família.

-Isabel Aparicio Sánchez, militant del PCE(r). 57 anys d'edat. 8 anys presa en dues tandes. Té artrosi i osteoporosi general, flebitis, sinusitis greu crònica, cataractes i les vèrtebres lumbars amb necessitat de diverses operacions obligatòries per no quedar en cadira de rodes. A 240 km. de la seva família. 

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.