Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

13 de jul. 2011

Concentració en suport als encausats de la Vaga General del 29S

El proper dijous 14 de Juliol a les 12 del matí, ens trobem totes davant de la Ciutat de la Justícia per donar suport a una companya i un company que seran jutjats pels esdeveniments del passat 29 de setembre, dia de Vaga General.

Des del Grup de Suport als encausats pel 29S us fem una crida per recolzar aquesta acció i totes les que vindran, perquè la repressió i la criminalització del Mal Govern és cada dia més arbitrària i impune.

Des d’aquest grup de suport recolzem a les companyes i companys que encara tenen processos oberts pel 29S, als companys i companyes que van ser valentes i no han callat les agressions patides en el desallotjament dels cinemes de Via Laietana el 22 de Gener, i també a totes les companyes i companys encausats el passat 1 de Maig.

I també estem pendents de les accions que estan duent a terme les companyes i companys pel desallotjament de Pç. Catalunya del 27 de maig, així com dels processos dels detinguts el 15 juny davant el Parlament, etc. Perquè tracten de criminalitzar totes aquelles persones que no callem i fem nostres els carrers com espai de lluita.

Ara més que mai, unim les veus i els esforços per acabar amb la seva impunitat.