Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

4 de jul. 2011

Notícies sobre els presos polítics comunistes i antifeixistes

 
PACO CELA SEOANE:
25 anys pres
Malalt greu
Després de la seva incomunicació total des del 18 de juny, també de telèfon i visites per recitar un poema-homenatge als caiguts en la lluita, per fi va poder trucar a casa seva per telèfon el dilluns 27 juny, després de sol·licitar aquesta i les properes trucades que pugui realitzar de manera individual en cada ocasió. Es troba una mica baix d'energia, doncs en aïllament el tractament contra la diabetis greu que sofreix, suposa la seva família, que serà difícil de dur a terme. Li han anul·lat totes les visites.

 
MARI JOSÉ BAÑOS ANDUJAR:
17 anys presa
Greument malalta
Està esperant un baipás coronari, per evitar un atac al cor. Després de la negativa al xantatge del Subdirector de Seguretat de Castelló I perquè signés un paper de penediment, va ser kundada al maig 2011 a la presó de Picassent, a València. El 29 de juny va ser visitada pel subinspector mèdic, que va cridar immediatament al cap de seguretat i li ha confirmat que li treuren promptament als metges especialistes.
Es molt positiu, dir que després de 5 anys sense vis a vis familiar, per fi ha pogut conèixer en personita al seu nét, i que amb la relativa proximitat entre Picassent i Murcia, ha pogut tenir visites famíliars.
 
 
XURXO GARCÍA VIDAL:
4 anys pres
Dimarts que ve 5 de juliol de 2011 Xurxo García Vidal té judici a Madrid als jutjats de la c/Julián Camarillo, per un sumari que li van obrir per “injúries” al fiscal Miguel Ángel Carbalí d'un judici en 2009.
 
Font: PRES.O.S. web del S.R.I.