Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de jul. 2011

SITUACIÓ DE MARIA JOSE I DE PACO

Mari José Baños Andujar:

Desatesa a l'hospital la setmana passada:

Va sortir emmanillada de la presó de Picassent, a València i amb dos policies nacionals de consulta a l'hospital. La metgessa li va atendre a l'hospital emmanillada!! amb les mans enrere. Tirada en la llitera, no va poder ni assenyalar els llocs dels seus dolors a causa de la total immobilització de les dues mans. En la revisió d'engonals, els policies romanien davant. Així que després de quatre preguntes de rigor, no sabem ni si servirà per res aquesta “consulta”. Exigim una atenció DIGNA i immediata.
Paco Cela Seoane:

Campanya de suport a Paco Cela Seoane:


En la repressió que ha sofert fins fa uns pocs dies, amb una sola trucada de telèfon al MES!! i altres retallades en visites i comunicació, es van enviar postals a la direcció de la presó de Villanubla. Aixecada i normalitzada la seva situació, ahir a la nit es va donar a la Corunya un acte solidari, basat en la lectura de poemes de Paco, en reivindicació de la veritable llibertat d'expressió. També s'han enviat queixes en forma de carta de solidaris al Jutge de Vigilància de l'Audiència Nacional.

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.