Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 d’ag. 2011

Notícies sobre els presos polítics comunistes i antifeixistes

Laureano Ortega Ortega, de nou aïllat

Aquesta setmana passada, quan la família del pres polític comunista basc Laureano Ortega es dirigia a Puerto III (Cadis) des de Bizkaia (1.100 km) per visitar-li, va rebre una trucada informant que Laureano tenia el vis a vis familiar i les visites sancionades, per un part disciplinari que li ve de la presó de Puerto I. La família es va haver de tornar sense aconseguir veure al seu familiar i Laureano esta de nou pagant aïllament.

Enrique Kuadra Etxeandia

Recentment el fill d'aquest pres polític comunista li va poder visitar a la presó de Sevilla. Kuadra està molt animat, doncs ja li han lligat la data per a la intervenció de pròstata a la qual s'ha de sotmetre. Estava intentant que compaginar els exàmens universitaris de setembre als quals vol presentar-se amb l'operació quirúrgica, programada com a més tard per a octubre, dins de menys de dos mesos. Una bona notícia.
 
Font: PRES.O.S. web del S.R.I.