Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 de set. 2011

Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S

Rescat als bancs, retallades socials, abusos de poder, torturas, muntatges policials, noves presons... Aquesta és la seva democràcia.

Durant la manifestació llibertària del passat 1 de maig, reprimida amb càrrega policial i 12 detinguts, alguns/es dels detinguts van ser torturats/es per part de Mossos vestits de paissà. Cops de porra, asfixiaments, desplaçament d'una pròtesis mamària, trencament dels dos colzes d'un dels detinguts, etc.

Després de ser detinguts/es i torturats/es, ara s'enfronten a penes de fins a 5 anys de presó, acusats falsament amb el testimoni fals dels Mossos com ha única prova. Les acusacions son desordres públics i el llançament d'una pedra a un dels Mossos, per part d'un dels manifestants.

Ens acusen de violents per justificar la seva violència.

Per altra banda el descontent popular contra aquesta pseudodemocràcia capitalista creix i la seva resposta com sempre: repressió, mentida i terror.

La democràcia dura el que dura la obediència.

Tot i la propaganda del circ mediàtic cada cop som més els que sabem que ells son els violents. No permetrem que amaguin la veritat, ni la repressió,podrà aturar la solidaritat.

Per aixó demanem l'absolució dels detinguts de la mani del passat 1 de maig, així com dels compayns/es durant la vaga general del 29 de setembre i l'obertura de diligències i esclariment de les tortures sorgides als detinguts/es. Volem demostrar també la solidaritat amb les persones preses.

El proper 15 de novembre jutgen a dos dels llibertaris/es detinguts/es. Hi ha altres tres acusats.

Atents/es a properes convocatòries.

Actua, mostra la teva solidaritat.