Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

23 de set. 2011

Notícies sobre els presos polítics comunistes i antifeixistes

REPRESÀLIES A IOLANDA FERNANDEZ, PRESA POLÍTICA DEL PCE(r)

Un exemple més de "palo y la zanahoria".

Com a altres preses polítiques, a Iolanda Fernandez Caparrós la "van oferir" signar les noves regles del "mòdul de respecte" a la presó on es troba, a la presó de Zuera, Zaragoza. En negar-se a semblant xantatge la presó va proposar a Institucions Penitenciàries el seu trasllat. Doncs bé, aquest ha acceptat aquesta petició i ha decidit enviar-la al centre penitenciari de Castelló I. L'allunyen novament del seu entorn familiar, aquesta vegada a més de 1000 quilòmetres, dificultant encara més la comunicació amb els seus familiars i amics.

Així les gasta el feixisme, si acceptes i et penedeixes tens assegurada la política de "apropament", si per contra defenses la teva dignitat, per tu estarà reservat l'allunyament, l'aïllament i el càstig.

Aquesta és la "democràcia" bruta de l'Estat espanyol, així s'arreglen els conflictes en aquest país.
21/9/11 MARIJOSE BAÑOS ANDUJAR, EN ALTRE MÒDUL AMB ALTRES DUES PRESES POLÍTIQUES

Després de diverses setmanes de tensió, María José Baños Andujar per fi ha estat traslladada de Mòdul. Segons compte en conversa telefònica, la presa política dels GRAPO es troba ara en un altre mòdul, on també estan ingressades dues preses polítiques basques. Les reivindicacions de María José (separar-la del grup de preses comunes provocadores que l'estaven amenaçant de mort i la reclamació de sortir a l'hospital per ser tractada) han estat satisfetes.
 
Font: PRES.O.S. web del S.R.I.