Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 d’oct. 2011

4 PERSONES CRIDADES A DECLARAR A JUTJATS PER LA REOBERTURA DEL PROCÉS PENAL DEL CSO LAFORSA

11 de Octubre - Aquest matí a partir de les 10h han  prestat declaració 4 persones de les 6 citades a presentar-se  davant un  secretari judicial a Korneyà. Les citacions responen a les diligències prèvies reobertes al CSO LAFORSA, per la via penal, procés que havia estat arxivat en dues ocasions pel jutge que ho instruia. A les declaracions ha assistit l'advocada de la propietat de la nau: DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS en virtut de formular preguntes a les citades davant la secretària judicial. El proper dijous a les 10h estan citades a declarar les dues persones que resten com a identificades. La identificació d'aquestes 6 persones respon a una investigació policial (demanada per la propietat i inclosa com a única prova del cas) sense que cap d'aquestes persones fos identificada en cap moment al CSO LAFORSA ( ni el dia de la seva okupació ni posteriorment).
 
El cso LAFORSA també es troba  demandat pel la propietària per la via civil des del 2009. es va celebrar el judici i actualment el CSO resta pendent d'interposar un recurs d'apel.lació a la sentència dictada en contra els okupants.
 
Fem una crida a totxs aquellxs que han participat en algun moment del cso i aquellxs que no també a recolzar i denunciar el fet que un centre social que ha donat cabuda a nombroses causes antirrepressives i situades en contra del poder establert estigui en perill de desallotjament en els propers mesos. De moment, s'està  pendent de veure com es resol tant el procés civil ( que es el que dictaria un ordre de desallotjament) com les declaracions prestades avui i el proper dijous jutjades per lo penal.
 
DEFENSEM ELS ESPAIS ALLIBERATS!!!
NO AL DESALLOTJAMENT DEL CSO LAFORSA!!!