Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 d’oct. 2011

Notícies sobre els presos polítics comunistes i antifeixistes

Xurxo Garcia Vidal serà portat a Albolote

Xurxo García Vidal, pres polític dels GRAPO, serà traslladat pròximament a la presó de Albolote - Granada. Sembla que no els són suficients els quilòmetres que ha de fer cada cap de setmana la seva companya per poder veure-ho 40 min. o la seva família per venir des de Galícia..., però què podem esperar d'aquest ESTAT FEIXISTA? doncs això, repressió, "més dispersió" dels presos, i intentar doblegar-los mantenint-los allunyats dels seus éssers estimats, però que no crean que ho aconseguiran, no podran, obliden alguna cosa molt important, que l'amor i l'esperança d'un món més just que ens uneix, és molt més fort del que ells puguin imaginar....
 
Una forta abraçada. 
M. Madrid

Presó de Botafuego, (Algesires - Cadis), humiliació a familiars 

Dissabte passat, en les visites i comunicacions als presos, per un “error tècnic”, van tenir des de les 5 a les 8 de la tarda a diversos familiars de presos socials i a la mare d'Israel Clemente López, pres polític dels GRAPO, tancats en una sala a espera de empremta i foto de sortida -després de la empremta i foto d'entrada i després de les visites i vis-. Entre ells, diversos nens de poca edat que havien anat a visitar a la seva família presa i que també passen pel fitxatge i fotos. Els nens plorant, el patriarca gitano protestant de tanta infàmia, i la mare d'Israel que no va perdre l'autobús de tornada a la seva ciutat de miracle. Drets humans carceraris.

Font: PRES.O.S. web del S.R.I.