Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de nov. 2011

Desallotjament acampada Terrassa

La nit del diumenge 13, Terrassa ha tornat ha patir la repressió més violenta i covarda per part les ¿forces del ordre?

Des de l'ajuntament s'ha ordenat el desallotjament de l'acampada que renaixia a Terrassa per crear un espai de reflexió, solidaritat i participació activa de la ciutadania.

Després de l'assemblea general a Terrassa, s'ha iniciat la nova acampada que duraria, com a data final el 20N. Durant aquesta setmana estan programades xerrades, mobilitzacions, jornades de reflexió vers la situació actual i un moviment en defensa dels serveis públics que estan en perill arran les polítiques neolliberals.

Durant l'assemblea estaven reunides una trentena de persones i un vintena de tendes acampades.

A les 00:00 ha arribat la policia municipal quan encara les companyes estaven durant l'assemblea. Ha arribat dispositiu desproporcionat, amb una actitud provocadora i amenaçant.

Les companyes han estat arrossegades, colpejades, agafades pel coll i els hi han fet luxacions tot exigint-les que marxin. Les han obligat per la força a anar cap a un corredor, mantenint-les segrestades durant dues hores i mitja, sense deixar que se'ls hi apropés aigua. Un cop les companyes estaven retingudes, han començat ha registrar les tendes.

La policia municipal els han informat que podien recollir les pertinences, exceptuant les tendes de campanya que han quedat custodiades per la policia. Els serveis de neteja s'han endut les tendes de les companyes.

Una a una les companyes han recollint les seves pertinences acompanyades d'una parella o quatre municipals. Un cop recollides, han estat identificades.

Mentre això succeïa, companyes i veïnat han acudit a fer suport a la crida de solidaritat.
En aquest moment, la policia ha començat ha carregar, els fets que denunciem són els següent:
  • han fet ús de porres extensibles, pegant a a cames, esquenes i braços quan les companyes estaven retingudes al carreró, és a dir, les agressions no eren visibles 
  • un policia ha amenaçat portant-se la mà a la pistola (el seu número de placa és el 0287) 
  • s'ha amenaçat i burxat a les companyes; han amenaçat amb detencions 
  • han dispersat a la força les companyes i veïnat que s'estava solidaritzant amb els retinguts
Quatre persones han hagut de ser ateses a Urgències i fer part de lesions per les agressions de la policia. A la Mútua, s'han trobat amb 6 municipals, els mateixos que han estat agredint i han intentat intimidar als agredits. Quatre dels agents han sigut atesos abans que les persones ferides.

Els fets són molt recents, estem fent una recopilació de imatges i vídeos que farem arribar.

Es convoca a una concentració avui dilluns 14 a les 20h a la plaça del poble a Terrassa per denunciar els fets, l'opressió i l'intent de silenciament violent dels moviments socials. 

Font: http://www.kaosenlared.net/