Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

24 de gen. 2012

Missatge urgent sobre la situació de Mumia Abu-Jamal

Com la majoria de vostès ja saben, Mumia porta la presó 30 anys i va ser traslladat a Mahanoy a l'estat de Pennsilvània, fa més d'un mes, just després que el fiscal de Philadelphia, Seth Williams, va anunciar que la sentència de Mumia passava de condemna a mort a cadena perpètua sense llibertat condicional.

Des que va arribar a Mahanoy, Mumia ha estat en el forat (aïllament-"hole"), en situació vigilància administrativa, la incomunicació, a pesar que no hi ha cap raó vàlida perquè ell estigui al forat. Les condicions són tortuoses i molt pitjor que les condicions al corredor de la mort. Aquests confinaments han estat condemnats per les Nacions Unides. Des de que va arribar a Mahanoy, el Superintendent John Kerestes i el seu personal ho han intentat tot per mostrar el seu odi i racisme cap a Mumia.
 
Quan la gent va veure que Kerestes va dir que Mumia havia de tallar-se el pèl abans d'entrar en el règim general, ara ell està dient que Mumia ha de deixar que se li extregui sang, abans que pugui estar en règim general.

Direcció per a missatges de suport a Mumia:
 
Mumia Abu-Jamal
# AM 8335
SCI Mahanoy
301 Morea Road
Frackville, PA 17932 - USA