Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

1 de gen. 2012

Nadal repressiu a les presons

A David Garaboa Bonillo, pres polític del PCE(r), aquest nadal, la direcció de la presó de Villena (Alacant) no li deixen decorar les seves cartes i postals amb estrelles rojas.

A Carmen Cayetano Navarro, presa política del PCE(r), aquest nadal, la direcció de la presó de Puerto Sta María III no li deixen escriure postals de més de 5 LÍNIES.

A Manolo Arango Riego, pres polític del PCE(r), aquest nadal, la direcció de la presó d'Aranjuez, li segueixen negant que les seves cartes les signi com a pres polític.

Aquesta mateixa mesura repressiva la han aplicat aquest nadal la direcció de la presó de Badajoz a Suso Cela Seoane, pres polític segrestat contra tot dret realment democràtic amb la LLEI PAROT.

A Ciete Calcerrada Fornieles, pres polític del SRI i a Carmen Muñoz Martínez, la presó de Còrdova no els ha lliurat les cartes, premsa, retalls... de solidaris des de fa tants mesos, que aquest nadal preguntava la família d'aquests revolucionaris presos a les persones solidàries si havia passat alguna cosa greu.

PRES.O.S. web del S.R.I.