Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

3 de febr. 2012

Morts sota custòdia l'any 2012 a Catalunya

1 de gener.- S.I.C. de 34 anys, va morir en la UCI de l'Hospital de Manresa, on havia ingressat després de ser detingut per agents dels Mossos d'Esquadra el 30 de desembre anterior. La família del mort ha denunciat que S.I va ser agredit pels agents. Aquests i per boca del Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, van negar aquesta agressió.
 
6 de gener.- Un jove guinea de 21 anys, va morir quan estava ingressat en el Centre d'Internament d'Estrangers de Zona Franca, Barcelona, a l'espera de la seva expulsió.
 
22 de gener.- J.T.P. de 40 anys d'edat, va morir en precipitar-se al buit, des d'un tercer pis, quan estava detingut i custodiat per agents dels Mossos dÉsquadra a Santa Coloma de Queralt (Tarragona). 

26 de gener.- A.R.L. ciutadà nord-americà, de 41 anys, va aparèixer en una cel·la de la Presó Modelo de Barcelona. Havia estat detingut dos dies abans i es trobava pendent de ser extraditat a EUA