Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de febr. 2012

NO AL DESALLOTJAMENT DEL CSO LAFORSA

LAFORSA NO ES TOCA!!!

El CSO Laforsa és una nau industrial okupada ara fa poc més de 3 anys al polígon Almeda de Korneyà. Durant aquests 3 anys, l’espai ha estat obert a qui ha volgut participar en tallers com el de muay thai, serigrafia, flamenc i rocòdrom. També serveix com a espai físic d’una cooperativa agroecològica. Es fan concerts, festes i altres activitats solidàries amb persones represaliades i amb projectes anticapitalistes i autogestionaris. S’ha estat obrint una kafeta la mar d’apanyada amb sopars i karaoke i evidentment ha estat i és un espai de trobada, rebel·lió i lluita contra el poder.

Ara, una sentència judicial diu que el desallotjament és farà efectiu el proper 28 de febrer a les 11:30 del matí.

I ara també, fem una crida a totes aquelles persones i col·lectius que creuen que els malparits, que tenen la paella pel mànec i els seus matons a sou, mereixen veure una resposta clara i contundent als carrers de korneyà.

Per això, si tu també creus que el centres socials okupats són una necessitat als nostres barris i pobles, i un front més de la guerra social, participa activament de les convocatòries i difont-les.

DIMARTS 28 DE FEBRER 10H CONCENTRACIÓ SOLIDÀRIA DAVANT LAFORSA

DISSABTE 3 DE MARÇ MANIFESTACIÓ CONTRA EL DESALLOTJAMENT 18H DAVANT LAFORSA

STOP DESALLOTJAMENTS!!!
ÉS HORA DE SORTIR AL CARRER I ACTUAR!!!
ESPEKULADORS I DEMÉS XUSMA CAPITALISTA SOU ESKÒRIA!!!!

Assemblea CSO Laforsa