Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de març 2012

Concentracions de rebuig a l'agressió feixista de Manresa


La víctima menor d'edat que es trobava en coma va millorant, tot i que segueix en estat greu.
 
L'agressió neonazi de divendres a la nit a Manresa ha suscitat una àmplia cadena de mostres de condemna contra el feixisme. Aquest diumenge s'han convocat concentracions de protesta a diverses ciutats per denunciar la brutal pallissa que un grup d'una quinzena de neonazis va propinar contra assistents al concert antifeixista de KOP i Non Servium a la sala Stroika de la capital del Bages.

Per aquest diumenge s'ha convocat diverses concentracions antifeixistes per condemnar l'agressió:

- 18 hores: Davant de l'Ajuntament de Terrassa.
- 19 hores: Plaça del Pes de Vic.
- 19 hores: Plaça del Diamant del barri de Gràcia, Barcelona.
- 20 hores: Davant de l'Ajuntament de Manresa.

La víctima més greu surt del coma

La batuda feixista -els neonazis encaputxats anaven armats amb barres i bangales- es va saldar amb tres ferits, un dels quals molt greu. Es tracta d'Albert M. G., un jove menor d'edat, que va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Mútua de Terrassa amb un traumatisme cranioencefàlic. El noi, que va quedar inconscient, va ingressar a l'hospital en estat de coma i amb una forta hemorràgia interna.

Segons informacions d'última hora, el jove ha pogut sortir del coma i comença a respondre a estímuls, tot i que no nota una cama. Els metges creuen que no tindrà seqüeles i que quan la inflamació de la cama baixi recuperarà la sensibilitat a aquesta part del cos. Albert M. G. continua en observació constant i amb pronòstic reservat.