Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de març 2012

La resolució del cas, Garganté Absolucio!

Finalment, la jutgessa ha sentenciat culpable al company Garganté. Li imposa pagar 4.936 €: 2.310 de multa equivalents a 11 mesos de presó i 2.626 d’indemnització a TV3 per la càmera.
 
Des de el grup de suport rebutgem totalment aquesta sentencia per injusta. Es dona la situació que la jutgessa va escoltar tan poc a l’advocada defensora i al josep mateix que a la resolució va escriure que el Garganté és afiliat de la UGT, fet que ressalta que aquesta sentencia feia molt de temps que estava decidida, tal i com ja comentava el Josep en el vídeo que trobaràs en aquesta web (Garganté Absolució).

Sabem que companys/es del Garganté de la feina, de Nou Barris, de Gràcia i d’Horta estan pensant realitzar actes per poder finançar la multa econòmica. Qualsevol altre acte que voleu que anunciem, podeu escriure a garganteabsolucio@gmail.com

Recordem que el numero de compte (1491 0001 26 0010010209) que nosaltres utilitzem i que, pel moment, el que s’ha rebut ha sigut per finançar cartells, tal i com ens va dir el josep, ja que no volia cap diner fins que no surtis la sentencia.