Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 de juny 2012

Un dels dos vaguistes presos per la vaga general va quedar ahir en llibertat

El jutjat d'instrucció 15 de Barcelona ha decretat la posada en llibertat sense fiança per a Rubén M., un dels vaguistes del 29 de març empresonat durant 11 dies a Brians I, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). La causa judicial en un principi la va instruir el jutjat d'instrucció 31, que en va rebre l'expedient quan es trobava en funcions de guàrdia i la seva magistrada titular va ser la responsable de l'ingrés a presó d'Andreu i Rubén. Després, però, l'expedient va anar a repartiment i les causes han anat a parar a jutjats diferents. L'expedient de Rubén M. l'ha estudiat el jutjat d'instrucció 15 i l'expedient d'Andreu C. es troba en mans del jutjat d'instrucció 5 de Barcelona. Per raons merament burocràtiques el recurs contra l'ordre d'empresonament de Rubén M. ha estat el primer en ser resolt, però fonts judicials aclareixen que no pot trigar gaire en resoldre's el recurs contra l'empresonament d'Andreu. 

Diversos membres del grup de suport i familiars es van traslladar a partir de les 17h a les portes de la presó per rebre'l enmig de molta emoció. Va sortir exactament a tres quarts de sis, i la gent concentrada va cridar amb força "Andreu Llibertat". A les vuit del vespre el centre social Can Vies va organitzar una benvinguda per en Rubén, això sí, sempre a l'espera de tenir notícies del recurs contra l'empresonament de l'Andreu.