Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 de jul. 2012

Més imatges de les lluites de miners, activistes, periodistes i vianants ferits als carrers de Madrid fa una setmana.

La lluita és l'únic camí, la resta és màfia sindical.
Dies després de les manifestacions en suport als miners de les conques asturlleoneses i a la seva Vaga que van acabar amb càrregues policials a Madrid, segueixen apareixent més i més imatges que mostren la violència indiscriminada de les forces repressores del govern neofalangista. Les càrregues policials van marcar sobradament la jornada de suport als miners a Madrid.
Aquest vídeo que adjuntem és de la manifestació minera del matí del 11 de juliol i va ser gravat per Diego García, col·laborador del diari DIAGONAL que va ser ferit al cap durant els enfrontaments entre la policia i els miners. Diego va ser fotografiat per altres periodistes que el van auxiliar, com s'observa en els últims segons.

 

Els serveis d'emergències van atendre a 43 manifestants i 33 policies( de fet, aquestes darreres per a nosaltres no ens interessen; són, fet i fet, baixes de l'enemic). A la nit, en una nova convocatòria contra les retallades d'ajudes a la mineria, va tornar a haver càrregues policials i el fotògraf Olmo Calvo, membre del mitjà informatiu esmentat, va ser empès per policies tal com també es pot veure en aquest vídeo. En aquesta ocasió, cinc persones més van necessitar atenció sanitària, però les afectades per les càrregues van ser moltes més. El dia següent a les manifestacions, es van difondre per xarxes socials nombrosos vídeos (el video que mostrem és només un de tants) que mostren imatges de violència indiscriminada de la bòfia. En la manifestació matinal, la policia no va deixar de carregar al voltant d'una dona ferida a terra, va atacar a manifestants que avançaven amb les mans en alt i va disparar bales de goma des dels furgons en marxa. A la nit, els agents al servei del capital, a més de dispersar sobtadament a les milers de persones que acabaven la manifestació a la Puerta del Sol, van carregar contra centenars de joves que feien cua en un cinema i turistes asseguts en terrasses. Durant prop d'una hora, van obligar a vianants a refugiar-se en botigues o estacions de metro i van impedir la circulació per la via pública entre les places de Callao i Tirso de Molina. Fets com aquests, que ja són habituals i el pa de cada dia en protestes i manifestacions ciutadanes, lluites populars o obreres, només mostren que la lluita avança i aquesta cada dia ho fa més organitzadament i amb consciència obrera. Visca la lluita dels miners!!!Nota: Aquesta informació ha usat fonts del periòdic Diagonal