Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

30 de jul. 2012

Notícies sobre els presos polítics comunistes i antifeixistes

Ciete Calcerrada sobre salut i repressió
 
Presó de Còrdova, juliol 2012:

(…) Per aquí hem estat preocupats per la salut de Carmela (Muñoz Martínez), doncs en l'última revisió del càncer li van detectar un “ovni” a l'endometri i havien de sotmetre-li a una prova per detectar, classificar i en cas necessari, intervenir. Sabíem que es tractava d'un efecte secundari del anticancerígen que ha estat prenent aquests anys, però poc més. Doncs bé, li han fet les proves a l'hospital i va resultar ser un pòlip que ja ha estat eliminat, així que estem molt més tranquils.

(…) A més, com es van portar a la presó d'Huelva a la seva gran amiga Nerea (Bengoa Ziarsolo, presa política d'ETA), s'ha refugiat en el futbol, i s'ha fet culé i admiradora de Messi i Guardiola jajaja.

(…) De calors estem sobrats i això que queda el pitjor. I damunt li han prohibit a Carmela el ventall per tenir dibuixada una bandera republicana i li han ficat càstig. Els fatxes es creuen que el ventall és un símbol etern de l'Espanya negra i no toleren que els de la veritable "roja" ho pintem de tricolor i ho subratllem amb l'estel proletari.

AURORA CAYETANO NAVARRO EN AÏLLAMENT

Presa política del PCE(r), en aïllament per negar-se a compartir cel·la amb una presa social a la presó de Villena -Alacant II.

SANTIAGO RODRIGUEZ MUÑOZ EN AILLAMENT

Santi (pres polític militant dels GRAPO), segueix aïllat de la resta de companys bascos en la galeria FIES d'aquesta presó d'HUELVA... però amb l'ànim molt alt.

PRES.O.S. web del S.R.I.